Bedrijven

business class
MASTERCLASSES & lezingen

Wijsheid is het nieuwe IQ

maatwerk

Lezingen, workshops of eendaagse trainingen worden voor u op maat gemaakt. 

uniek thema

Wij maken uw werknemers niet slimmer maar wijzer.

w

INSPIRERENDE SPREKER

Met enthousiasme doch scherpte precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Interactief

Op een interactieve manier wisselen verhalen en wetenschap elkaar af.

voor bedrijven

wat wij doen

The Global School gebruikt in de Business Class reizen als metafoor om uw thema inhoudelijk te bespreken. Diverse inzichten uit de hele wereld passeren de revue om uw toehoorders een breder beeld te geven van de dagelijkse thematiek/problematiek wat zij op de werkvloer ervaren. Nieuwe inzichten geven verrassende eye-openers en frisse wijsheden voor de toehoorders en uw bedrijf.
Al hoewel de doelen tussen reizen en werken verschillend zijn komen de processen sterk overeen. Het enige verschil is dat reizen een toegankelijk en inspirerend onderwerp is om wellicht moeilijke en complexe thema binnen uw bedrijf onder de aandacht te brengen. In de vorm van lezingen, workshops of eendaagse trainingen gaat u op pad om te komen tot een zinvolle bijeenkomst binnen uw thema.

Op basis van uw gekozen thema (zie hieronder) neemt The Global School haar publiek mee op wereldreis. De taal, metaforen en voorbeelden wordt afgestemd op het publiek variërend van directie, management, medewerkers tot aan klanten.

 
Samenwerken met The Global School staat garant voor een beleving door middel van de inspirerende verhalen en het adembenemend beeldmateriaal. We werken op een interactieve manier samen met het publiek naar bewustwording, motivatie, inspiratie, aansporing, nadenken en reflectie toe. 
de thema’s

business class

Business Class

WIJS REDENEREN

Uw werknemers hebben voldoende kennis in huis maar soms heb je niet meer kennis nodig maar meer wijsheid om tot een goed besluit te kunnen komen. Wij trainen uw medewerkers op de vaardigheid wijs redeneren en leren hen hoe zij een wijze kijk op zaken kunnen ontwikkelen voor duurzame oplossingen, effectieve samenwerkingen en meer vitaliteit. Het is een interactief programma waar mensen proefondervindelijk ervaren hoe wijs redeneren werkt. De Business class kan op maat worden gemaakt in de vorm van een interactieve masterclass of een lezing, (desgewenst) inspelend op vraagstukken binnen uw bedrijf. Neem contact op om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Business Class 

WERELDREIS

De processen in het bedrijfsleven lijken sterk op de processen tijdens reizen. Het enige verschil is dat reizen een toegankelijk en inspirerend onderwerp is om wellicht moeilijke en complexe thema’s binnen uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij nemen uw medewerkers graag mee op wereldreis zonder dat iemand het pand verlaat. Aan de hand van treffende wijsheden vanuit diverse uithoeken op de wereld verlaten de mensen geïnspireerd te zaal over thema’s zoals verandermanagement, diversiteit, veiligheid, teambuilding, vitaliteit, high performance en/of zingeving. De business class wordt op maat voor u gemaakt in de vorm van een interactieve masterclass of een lezing,  (desgewenst) inspelend op de vraagstukken of voorkeuren. Neem contact op om gratis en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

de learnings

wat het u oplevert

  • Men leert kritisch naar zichzelf te kijken in plaats van te focussen op andere. 
  • Men wordt aangezet om met een andere bril naar hun (werk)omgeving te kijken.
  • Men krijgt handvaten aangeboden om met wijsheid naar hun werk of werkprocessen te kijken voor meer individueel werkgeluk en betere team samenwerkingen.
bekijk ook

masterclass

artikelen

neem contact op

13 + 6 =

Close

Pin It on Pinterest