masterclass

Explore yourself
nu inschrijven
masterclass

Explore yourself 

 

 

Travel to learn

 

 

 

Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen maar wel aan de hand van een inspirerend thema? Dan ben je bij The Global School aan het goede adres. Wij gebruiken reizen om jou te laten groeien.  Aan de hand van adembenemend beeldmateriaal en inspirerende verhalen nemen we jou tijdens onze masterclass mee op reis naar jezelf.  

 

 

De wereld is ons klaslokaal

 

 

 

Bij ons denk je na over de belangrijkste vraagstukken in je leven omtrent werk, liefde en zelfkennis. Thema’s waar je helaas in het reguliere onderwijs geen lessen in hebt gehad, maar waar wel dagelijks mee geconfronteerd wordt. The Global School biedt jou inzichten uit diverse culturen om vanuit een ander perspectief naar het thema te kijken.  Ons doel? Dat jij met frisse ideeën en nieuwe perspectieven naar buiten loopt. 

 

 

 

werk – liefde – zelfkennis  

 

 

 

The Global School biedt 3 masterclasses aan. We hebben een  masterclass ontwikkeld die ingaat op liefde, een masterclass die ingaat op werk en een masterclass die ingaat op zelfkennis. Deze zijn los van elkaar te volgen maar zijn tevens een mooie aanvulling op elkaar. 

 

 

 

 Duurzaam leren   

 Kennis + Wijsheid = Impact  

Bij The Global School geloven we erin dat je naast kennis ook wijsheid nodig hebt om impact te kunnen maken (over ons).  Tijdens onze Masterclasses besteden wij dus aan beide aandacht. Op het gebied van kennis en wijsheid richten we ons zelfontplooiing omdat we erin geloven dat deze vorm van onderwijs duurzaam is in de 21e eeuw. 

 

wat kun je verwachten?  

 

Science (kennis)

 

Als je jezelf wilt ontwikkelen, zul je jezelf eerst moeten begrijpen. We maken daarom inzichtelijk hoe volwassenen optimaal kunnen leren en hoe opgebouwde referentiekaders en belemmerende overtuigingen een rol spelen in het leerproces.  Boeiende materie die je aan het denken zet over jezelf. 

 

 

 

 

 

Stories (wijsheid)

 

 

Daarnaast maken we tijdens de masterclass inzichtelijk hoe andere culturen kijken en omgaan met jou gekozen thema bedoeld als inspiratie om vanuit een ander perspectief naar  je vraagstuk te kijken. Hoe kijkt men bijvoorbeeld in Argentina, Tanzania, Cambodja of IJsland aan tegen het thema liefde? Wat kun je op het gebied van werk leren van een theeplukster in India, een taxichauffeur uit Chili, een bergbeklimmer in Zwitserland en een vliegtuigpiloot uit de VS?  En kom erachter welke lessen over zelfkennis we hebben meegenomen voor jou uit bijvoorbeeld landen zoals Nepal, China, Zweden en Kirgizstan?  

 

 

 

Werkwijze

 

 

 

The Global School masterclass wordt gegeven door een ervaren docent. Iedere masterclass duurt 2,5 uur, biedt ruimte aan maximaal 30 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands. We wisselen theorie en praktijk met elkaar af middels verschillende interactieve werkvormen. Het enige wat jij hoeft te doen is aan boord stappen. 

 

 

 

 

 

 

 

de details

Explore yourself
Arhnem
}
10.00 – 12.30
Juni 
Inclusief koffie –  thee  – goody bag

de locatie

De masterclasses van The Global School vinden plaats in Arnhem. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er zijn nabij gelegen parkeeropties, het is op 5 minuten loopafstand van het centrum en de locatie is gelegen in het mooiste (sonsbeek)park van Arnhem. Dit biedt de mogelijkheid om na de masterclass snel terug thuis te zijn, na mijmeren in het park of in de stad te gaan lunchen.

over de spreker

su-anne van waes

su-anne

su-anne

Founder, The Global School

Als sociale wetenschapper (antropology and develoment studies) heeft Su-Anne van Waes een fascinatie voor de diversiteit op deze wereld. Haar drijfveer om op reis te gaan is om keer op keer te ontdekken wat we van andere culturen kunnen leren. Ervaring uit ruim 60 landen, haar 10 jaar werkervaring als docent binnen het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) en haar langdurige werkervaring in Nepal en Cambodja (UNICEF), neemt ze mee om jou te inspireren en te informeren.
Als Founder en Director van The Global School vertaalt ze gewoonten, gebruiken en gedragingen uit andere culturen naar wijsheden, inzichten of eye-openers voor een wijzer en daarmee gelukkiger leven. Daarnaast traint ze bedrijven, scholen en particulieren via haar masterclass. Su-Anne haar kennis, kunde en enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgen voor dynamische en inspirerende bijeenkomsten. Als spreker weet zij op een ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.
de locatie

Arhnem

De masterclasses van The Global School vinden plaats in Arnhem. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er zijn nabij gelegen parkeeropties, het is op 5 minuten loopafstand van het centrum en de locatie is gelegen in het mooiste (sonsbeek)park van Arnhem. Dit biedt de mogelijkheid om na de masterclass snel terug thuis te zijn, na mijmeren in het park of in de stad te gaan lunchen.

over de spreker

Su-Anne van Waes

Als sociale wetenschapper (antropology and develoment studies) heeft Su-Anne van Waes een fascinatie voor de diversiteit op deze wereld. Haar drijfveer om op reis te gaan is om keer op keer te ontdekken wat we van andere culturen kunnen leren. Ervaring uit ruim 60 landen, haar 10 jaar werkervaring als docent binnen het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) en haar langdurige werkervaring in Nepal en Cambodja (UNICEF), neemt ze mee om jou te inspireren en te informeren. Als Founder en Director van The Global School vertaalt ze gewoonten, gebruiken en gedragingen uit andere culturen naar wijsheden, inzichten of eye-openers voor een wijzer en daarmee gelukkiger leven. Daarnaast traint ze bedrijven, scholen en particulieren via haar masterclass. Su-Anne haar kennis, kunde en enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgen voor dynamische en inspirerende bijeenkomsten. Als spreker weet zij op een ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.
Nieuwe perspectieven
Inspirerend beeldmateriaal
 
goed bereikbare locatie
eye-openers voor het dagelijks leven

word gratis school member

Ontvang exlusief beeldmateriaal, artikelen en kortingen
Close

Pin It on Pinterest