partners

 

Waar kunt u ons van kennen? 

The Global School staat geregeld in de media. Zo maakte we onderdeel uit van de top 10 VIVA400 Visionista. Een prijs die uitgereikt wordt aan innovatieve bedrijven waarbij een visionaire vrouw aan het roer staat, wij werken  samen met reisorganisatie NoSun, we leveren content aan voor LINDA.tv en vervullen een ambassadeursrol voor Bergans.

 

Wie wij zijn?

The Global School ziet de wereld als haar klaslokaal. Wij maken voor onze members inzichtelijk hoe andere gedachten, gedragingen, gewoontes en gebruiken hen kunnen helpen bij prangende vragen in hun dagelijks leven. Wij stimuleren daarmee dat iedereen blijft leren voor een wijze(re) kijk op zaken. Op basis van onze artikelen, roadmovies, masterclasses en business classes brengen wij werelden met elkaar in verbinding.

 

Wat kunnen we voor u betekenen? 
Samenwerken met The Global School staat garant voor unieke content, kwaliteit en inhoud. Wij gaan voor u op pad om uw land en/of organisatie aan te prijzen met als doel de brug te slaan tussen uw dienst, de wereld en uw klant. Geen hotspot lijstjes waar je moet zijn, maar een wijze les die men kan leren in uw land, van uw bedrijf en/of met uw dienst of product.

 

In welke vorm is samenwerking mogelijk? 
  • Columns (inspirerende boodschap i.r.t uw dienst/product/bedrijf)
  • Blogs (reisverslag over activiteiten)
  • Cinematic roadmovie (60 tot 90 seconden aan de buis gekluisterd)
  • Vlogs (10 tot 20 minuten van dag tot dag gefilmde activiteiten)
  • Ambassadeur rollen
  • Lezingen / Workshops / Trainingen
  • Product / Dienst reviews

 

Persoonlijk en op maat 

Indien u denkt dat uw bedrijf past bij de filosofie van The Global School neem dan contact op. We bespreken dan persoonlijk met u de mogelijkheden voor een eventuele samenwerkingen. 

 

wordt ook partner

5 + 13 =

bekijk ook

masterclass

artikelen

Close

Pin It on Pinterest